What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Avatar hírek

2009.12.02. 12:16 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Hát, lassan itt is elég nagy hype-ot nyomunk már a filmnek, de hát mit lehet tenni, ha ekkora giga-valami közeledik? Jött néhány hír innen-onnan Cameron úr új filmjével kapcsolatban, ezek közül álljon itt néhány:

- Végre kiderült a film hossza: kábé 160 perc után állhatunk majd fel a székről.

- Hogy a film mennyibe került, az továbbra is jó kérdés, a 20th Century Fox azt állítja, hogy 230 millió dollárba, de repkednek itt hírek 400-500 milláról is (mondjuk ebbe már a marketingen keresztül minden benne lehet, de ki tudja)

- A film zenéjét James Horner jegyzi, aki már dolgozott Cameron-nal, méghozzá a Titanic-nál, aminek valljuk be, hihetetlen jó zenéje van.

- A marketinges fiúk eddig felemásan állnak, nyomatják a tv-spotokat ezerrel, de továbbra is képtelenek egy rendes plakátot összehozni. Viszont a film honlapja gyors és tetszetős: avatarmovie.com

- Hibá akarja Cameron, a film nem fog annyi 3D-s vásznon indulni, mint szeretné, sőt, 1500-on kevesebben, szóval csak 3500-on. Ez anyagilag ki tudja, mennyire veszélyes, az egésznek az oka pedig az, hogy egy csomó mozi nincs felkészülve az extravagáns 3D élményre.

- Ha ez még nem lett volna tudható, a film trükkjeit a WETA készíti, akik azzal lettek világhírűek, hogy az egész Gyűrűk Urát ők csinálták annak idején. Azóta összehozták a King Kong-ot meg még egy két dolgot, és most az Avatar-ra állítólag bődületes pénzeket fordítottak a techinaki újítások feltalálására/megvalósítására - így lehet a film büdzséje majd' fél milliárd dollár.

És továbbra is itt a nagy kérdés: hogy fog szerepelni bő két hét múlva ez a film? Egyelőre senki nem meri rámondani, hogy tuti siker, de majd meglátjuk. Én azt mondom, hogy az biztosan kizárt, hogy Cameron előző eresztését, a Titanic-ot (1 milliárd 800 millió) bevételben beérje, de az egy milliárd dollárért is rendesen meg kell majd küzdenie. Majd meglátjuk, én szurkolok neki, és ott feszítek majd a nézőtéren nyitó napon. Tegyetek ti is így!

https://www.youtube.com/watch?v=qJLIuWTfMgk

Címkék: avatar news james cameron

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr501568558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása