What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Avatar előszó

2009.12.19. 22:34 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Gondolom a rendszeres blog látogatók értetlenül merednek lassan két napja a helsing.blog.hu-ra, és kérdik, hogy hol az Avatar kritika? 

Hát, közelít, lehet, hogy több is lesz, de az van, hogy nem egységes a vélemény. Amit én leszűrtem: Varazslatoserdo imádta és mennybemenesztette, Darzi hatalmasat csalódott, én meg őszintén szólva nem tudom. Szerdán kap tőlem még egy esélyt (Görénnyel megyünk az IMAX-be), de első nézésre nem vagyok elragadtatva. Véleményt szerda előtt nem mondok, de aztán majd nagyon, de remélem Darzi nem halogatja addig, és felfirkant ide valami jó kis irományt. Szóval láttuk, meg is mondjuk majd, milyen volt, de még legyetek kicsit türelemmel, és leginkább menjetek el moziba, és alkossatok saját véleményt, mert hát az igazi mégis csak az.

 

Címkék: avatar myself

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr171609959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása