What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Film: Kecskebűvölők - The Men Who Stare At Goats (2009)

2010.04.10. 13:41 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Ha egy előzetesben azt látod, hogy George Clooney kecskét öl a tekintetével és közben jedi lovagnak vallja magát, akkor azt hiszed, hogy ez valami zseniális cucc lesz.

És a feltevés jogos, mert a Kecskebűvölők tényleg valami zseniális cuccnak tűnik. Ewan McGregor, a beszari újságíró véletlenül beleakad Clooney-ba és az ő élettörténetébe, miszerint ő valami paraügynök volt egykor. Ewan utánajár a sztorinak, és egyre mélyebbre jut, egészen a hippi Jeff Bridges-ig és a seggfej Kevin Spacey-ig, meg a kormány titkos alosztályáról is szerez infót, hogy tényleg voltak paraügynökök, akik a nézéssel öltek meg átmentek a falakon. Namost ezekre az infókra úgy jön rá, hogy (az amúgy idióta) Clooney-val átkel az iriaki sivatagon vagy hol, és egyik balhéból a másikba keveredik.

"Now more than ever we need the Jedi"

Tele van iszonyú jó poénokkal és helyzetekkel meg figurákkal a Kecskebűvölők, de van vele egy hatalmas nagy probléma: unalmas. De nagyon. Annyira, hogy néha becsuktam a szememet a moziban. Vontatott, lassú, gyenge, uncsi. Pedig minden adott egy hiperjó filmhez, de nem tudták összehozni. Az egész csak azért marad valamennyire működőképes, mert azok a jó poénok tényleg rohadt jó poénok, és leesel tőlük a székről, de ennyi. Ez így nagyon kevés. Éppen ezért ennyi is. Ígéretes film, amit eltoltak, ennyi, kész, viszlát. 5/10.

trailer: https://www.youtube.com/watch?v=GC2TzspJn5A

ha megnézed a trailert, akkor mindent láttál, amit kell.

Címkék: kritika war comedy george clooney kevin spacey ewan mcgregor 5/10 jeff bridges the men who stare at goats

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr651909574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása