What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Szevasz, Thor vagyok

2010.05.01. 14:36 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Mielőtt még rátérnénk az Iron Man 2 kritikára, lássuk, ki fogja majd jövőre megnyitni a nyári moziszezont. Egy újabb Marvel hős fog behősködni a vászonra, mégpedig Thor, az isten faszi. Az első fotó róla:

A rendező az Kenneth Branagh, a szereplők között (a címszereplő Chris Hemsworth mellett) pedig megtalálhatjuk Natalie Partman-t és Anthony Hopkins-t is. Thor egyébként Odin, az azgardi istenek királyának a fia, akinek túl nagy volt az arca, ezért apja egy halandó testébe zárta őt, és még az emlékeit is törölte. A Földre szállt isntenség így nem is tudja, hogy micsoda ő, egészen addig, amíg rá nem talál a szuperkalapácsára, amiben ereje és úgy mindene rejlik. (ha jó poént akarsz, akkor várd meg az Iron Man 2 stáblista végét :-) 

 

Címkék: marvel thor pictures superhero chris hemsworth

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr891966547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása