What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Film: Perzsia Hercege - Prince Of Persia (2010)

2010.05.23. 12:29 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Ha ilyen filmek garázdálkodnak a mozikban, akkor tutira itt a nyári szezon.

Valamikor mittoménmikor a Perzsa Birodalomnak igencsak jól ment a szekér, és sorra igázták le a városokat meg ilyesmiket. Volt egy nagy perzsa király, annak volt két igazi meg egy fogadott fia. Na, az utóbbi aztán kemény legény volt, és mikor egy újabb helységet vettek be, akkor kezébe került egy nagyon menő tőr, és egy nem annyira menő királynő vagy mi (ez a Gemma Arterton határozottan nem jó csaj). Aztán jöttek a bonyodalmak, hiszen kiderült, hogy mindenki a tőrt  akarja, merthogy az ilyen varázs-időgép-tőr, és az kell. Persze hercegünk nem adta könnyen magát, és jöhetett a sivatagi fogócska.

"Most mit kezdjek egyetlen struccal?"

Azért nem olyan rossz film a Prince Of Persia, igazából én sokkal rosszabbra voltam felkészülve. Szóval végül is egy kellemes csalódás lett belőle, de azért a jótól nagyon messze van. Leginkább az első Múmiához tudnám hasonlítani Mike Newell filmjét: kicsit izgi, kicsit vicces, kalandos, látványos, úgy elvan vele az ember, de összességében teljesen érdektelen. Persze a nyári blockbuster szezon közepén ezt felróni egy filmnek nem ér - merthát ez a film pont erre is való. Nyári agyeldobó mozi. Csak azt nem értem, hogy Jake hogyan jutott el idáig a Donnie Darko-tól? Pedig ez egy jópofa srác, én bírom, de azért nem kéne neki is "tönkremennie" az ilyen filmekben. Na mindegy, remélem ki fog kerülni az akcióhős-darálóból.

Azért azt még kiemelném a film kapcsán, hogy a CG az nagyon kemény. Az utolsó 20-30 percben, amikor ilyen összedőlő homokvárosokat meg nem tudom miket kapunk, na, ott még én is tátott szájjal néztem. Fix, hogy a költségvetés egyharmada ezen az utolsó szakaszon ment el, nagyon odatették magukat az effektesek.

Szóval ez is ilyen kis felejthető dolog, de legalább a jobbik fajtából. Robin Hood-nál jobb, mert legalább nem unalmas, szóval kap egy 6,5/10-et. Azért ha lesz belőle folytatás, arra is megyünk.

trailer: https://www.youtube.com/watch

Címkék: kritika jake gyllenhaal ben kingsley prince of persia mike newell adventure gemma arterton alfred molina 6.5/10

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr562024880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása