What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Shockwave betámad

2010.06.11. 19:49 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

A Transformers 3 kapcsán a készítők elárulták, hogy az egyik nagy főgonosz a Shockwave (magyarul Sokkoló) nevű Álca lesz. Róla azt érdemes tudni, hogy eredetileg ő és Megatron a két legerősebb Álca, valamint Shcokwave egy klasszikus robot, nincsenek érzelmei, kizárólag a logikára hagyatkozik - és persze gyilkol, mint az állat (alant látható a képregényes és a videójátékos verziója).

A hír egészen örvendetes :-)  Napvilágra került az is, hogy a TF3 majd 3D-ben is látható lesz (hogy eredetileg is az-e, vagy csak konvertált, azt nem tudni), illetve Bay szerint ez egy nagyon kemény lezárása lesz a trilógiának. Várjuk!

A Transformers 3 2011 júliusban érkezik.

Címkék: news transformers shockwave transformers:dark of the moon

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr682074893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása