What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Mégis lesz Bourne 4 (?)

2010.10.12. 00:31 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Viszont Paul Greengrass és Matt Damon nélkül. Most akkor mi lesz ez?

Ugye az megvolt, hogy se az említett rendező, se a főszereplő nem vállalja a melót. A Universal-nak viszont kéne a film, mert jó kis pénzforrás, és a stúdió eléggé komoly gondokkal küzd manapság.

Most bejött a képbe Tony Gilroy (a második-harmadik írója, és a Michael Clayton rendezője), mint esetleges rendező. Ő maga mondta, hogy a folytatásba neki nem is kell Damon. Wow. Viszont a film nem remake lesz, a már megtörtént trilógiára épül a következő fejezet. Csak most a Bourne által elindított balhé utóhatásairól lenne szó, meg a szervezet globális hálózatáról. Esetleg más Bourne-szerű ügynökök további sorsa? Na, az egész érdekes lenne.

Viszont akár lesz, akár nem lesz Bourne 4, az tuti, hogy: még messze van; az eddigi címe Bourne Legacy; Ludlum bácsihoz (az alap regények írója) már semmi köze nem lesz. Hát ennyi, majd meglátjuk.

Címkék: news bourne

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr152363450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása