What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Golden Globe 2011

2011.01.17. 09:00 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Éjjel kiosztották a 68-ik Golden Globe-okat. A legnagyobb győztesek a Fighter, a Kids Are All Right, a Boardwalk Empire és a Social Network lettek.

David Fincher filmje, a Social Network össz-vissz négy szobrot vihetett haza, a legjobb drámai film, a legjobb rendező, a legjobb forgatókönyv és a legjobb zene díját. Ennek naná, hogy örülünk, bár Nolan álomcsapdájának jobban szurkoltam.

A Fighter nevű sportdráma a gettó bokszolókról két győztessel büszkélkedhet. Christian Bale és Melissa Leo vihette haza a mellékszereplők mindkét díját. A legjobb drámai színész Colin Firth lett a King's Speech-ért, a színésznő pedig Natalie Portman, természetesen a már nagyon-nagyon várt Black Swan-ért.

Vígjáték vonalon a Kids Are All Right győzedelmeskedett. Ő lett a legjobb film (musical or comedy), illetve főszereplője, Anette Bening lett legjobb vígjátéki színésznő. Ennek a kategóriának a férfi vonalát Paul Giamatti nyerte a Barney's Version-ért.

Továbbá a Toy Story 3 lett a legjobb animációs film, a legjobb betétdal pedig a Burlesque-nek járt. A sorozatokban nem vagyok otthon, így arról csak annyit, hogy a Boardwalk Empire két díjat vihetett haza: legjobb drámai sorozat és legjobb drámai főszereplő (Steve Buscemi) díját. A második rész ma este az HBO-n. Valamint sajnos Toni Collette nem nyert vígjáték vonalon a Tara-ért.

 Miután a Golden Globe jelentősége egyre csökken, ennyit erről. Következő az Oscar.

· 1 trackback

Címkék: natalie portman christian bale awards golden globe colin firth black swan the fighter the social network the kings speech the kids are all right

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr452589551

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: The Anti-Social Network - A közösségkerülők hálója 2011.01.17. 13:23:47

Sikeres lehet-e egy történet egy olyan weboldalról, amit mindenki ismer. Sikeres lehet-e egy film pár folyamatosan a gép előtt ülő programozóról? Mint látjuk, sikerült a közönség mellett a kritikusok elismerését is sikerült enyerni. Most nem is a ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása