What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Film: Csúcshatás - Limitless (2011)

2011.04.12. 12:57 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Freshmaker.

Bradley Cooper író: vagyis rendetlen, szétszórt, magányos, iszik, és csak él egyik napról a másikra, valamint egy bekezdést sem tud leírni. Egy nap volt sógora véletlenül szembejön vele az utcán, és pár perc múlva már le is passzol neki egy bogyót, ami elvileg feltúrbózza az agyat, és egy napra 100%-on futtatja azt. A bogyó működik, hősünk megírja a könyvét, betör a tőzsdére, összeszed pár milliót, és visszaszerzi régi szerelmét. Ám a bogyó hosszú távon veszélyes az egészségre: egyrészt szétmegy az agy, másrészt gengszter urak is pályáznak rá.

"A tablet a day and I was Limitless"

A Limitless az első perctől olyan, mint a friss levegő. Hogy ez most az ötletes vizualitásnak, a pörgő sztorinak vagy Bradley Coopernek köszönhető-e, azt nem tudom, de tagadhatatlan tény, hogy ezt a filmet jó nézni. Persze nem tökéletes, még távolról sem, hiszen befejezése ügyetlen és semmilyen, még Robert De Niro is valahogy semmilyenre sikerült, illetve a logika itt-ott sántít, de ezek az összképet tekintve mégis többé-kevésbé feledésbe merülnek. Neil Burger filmje iszonyat szórakoztató és jópofa, leginkább egy laza thrillernek aposztrofálható, vagy valami ilyesminek. Friss.

Viszont frissességén kívül hosszú távon mást nem nagyon tud felmutatni, így "csak" tökéletesen működik azon a szinten, amire valószínűleg készült: egyszeri szórakozásnak. De annak baromi jó. 7,5/10.

Címkék: kritika thriller robert de niro bradley cooper 7.5/10 limitless

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr142820041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása