What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Gratulálok

2011.06.10. 09:45 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

A nagy stúdiók (Warner, Sony, Fox, etc) kiszűrték, hogy a legújabb mozifilmek kalózkópiái kis hazánkból kerülnek fel leggyorsabban a netre. A Warner gyorsan meg is szívta magát: a jövőben a világpremiereket nálunk mellőzni óhajtja. Az még hagyján, hogy a Harry Pottert is csak egy pénteki napon fogjuk megkapni (a megszokott csütörtök helyett), de a rákövetkező filmek már több hetes késést szenvednek el. Kurvajó.

A moziból felvett kamerás verzió a filmnézés legalja. Eddig nem érdekelt, hogy mások ennyit adnak magukra, úgy kell nekik, ez a szintjük. Viszont most rohadt pipa vagyok rájuk, és nem a Warnerre, mert neki van igaza.

Annak meg semmi értelme, hogy most azt mondja valaki, hogy "így aztán még annyian se fognak moziba menni, letöltik inkább, ha ennyit késnek, ők a hülyék, vesztik a bevételt" - egy gigafilm teljes bevételének a magyar piac eddig is csak alig pár százalékát tette ki, nem hiszem, hogy ezen majd elsírnák magukat.

Én megértem, ha valaki filmet tölt le - akkor, ha azt mondja, hogy nincs pénze mozira, de egyébként meg érdekli a film. Mert ha komolyan érdekli, akkor megvárja, amíg van fent egy dvdrip vagy valami rendes verzió, ami azért a mozi bemutatótól arrébb van.  Attól viszont hülyét kapok, mikor az utolsó tahó kölyök azzal nagyzol, hogy ő már látta premier előtt (vagy aznap) a mittoménmit - kábé azt se tudja, miről beszél - kamerás minőségben, és akkor ő a király, hát, vaze, kurva ügyes vagy.

Szóval ezentúl csúszunk a filmekkel rendesen. Gratulálok a feltöltős aljának.

bővebben AE-nél: http://aeonflux.freeblog.hu/archives/2011/06/09/beintett_az_orszagnak_a_warner/

Címkék: hungary news cinema myself

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr72972549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása