What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

2012

2011.12.31. 16:05 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Holnap ismét új év kezdődik, és remélem mindenki nagyon boldog lesz benne! :-)  Mint minden évben, az első pár nap itt a blogon az éves leltárral fog eltelni, de előbb még nézzük, hogy mik azok a filmek, amiket  várunk 2012-ben.

5: The Girl With The Dragon Tattoo / The Muppets

A 2011-es év végének két számomra legérdekesebb és legvártabb produkciója sajna átcsúszott a jövő évre - de szerencsére csak januárig (ezért is vannak itt a végén).

4: The Amazing Spider-man

Pókember az én személyes kedvencem, így tűkön ülve várom, mit hoznak ki belőle a második körben - és egyfolytában áldom a Sony-t, hogy a botrányos (ámde sikeres) harmadik után meg merte húzni a reboot kártyát.

3: The Hobbt: An Unexcepted Journey

Peter Jackosn ismét Középföldén, és, ha hihetünk a híreknek, a Fellowship of the Ring stílusához közelebb. Kell ennél több?

2: Prometheus

Ridley Scott harminc év után visszatért a sci-fi műfajhoz, sőt, egyik legjobb kreálmányához, az Alien világához. A kiszivárgott hírek és videók már most az egekig csigáznak - május végégi meg minden nap fohászkodom egy sort a R-17 -es besorolásért.

1: The Dark Knight Rises

Ez kérdés?

És akkor ismét: ezúton kívánok mindenkinek nagyon boldog új évet :-)

Címkék: 2012 myself new year

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr733509468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása