What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Irány a második osztály

2012.01.31. 14:20 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Eddig csak valószínű volt, de most már egészen biztos, hogy Matthew Vaugh visszatér, mint rendező az X-Men: First Class folytatásában.

Bár a kasszáknál nem jeleskedett úgy, mint az elvárható lett volna, a mutáns szuperhősök prequelje mégis zöld utat kap a folytatáshoz - hiszen mind a kritika, mind a közönség odáig volt tőle, és ez a legnagyobb részben a rendezőnek, Matthew Vaughnnak volt köszönhető, aki a rohammunkában is képes volt értéket alkotni. Vaughn-t nagyon szeretjük (hiszen ő adta nekünk a Stardust-ot és a Kick-Ass-t is), szóval nagy az öröm a hír körül. Remélhetőleg a Fox most emberibb határidőket fog kiszabni, és Matthew-nak lesz lehetősége arra, hogy egy masterpiece-t rakjon le az asztalra.

A First Class megmaradt szereplői is minden jel szerint visszatérnek, élükön James McAvoy-al és Michael Fassbenderrel, hiszen ha minden igaz, ők már az elején folytatás kompatibilis szerződést írtak alá. Vaughn egyébként pár hónapja azt nyilatkozta, hogyha lesz második, akkor  azzal kezdődne, hogy Magneto ölné meg Kennedy-t. Hát, izgatottan várjuk!

Bár még nem jelentették be a premiert, az ilyen típusú filmek átlag elkészülési idejét figyelembe véve a First Class folytatása olyan 2014 nyarán futhat be a mozikba. Akit meg esetleg jobban izgat Vaughn másik nagyon várt projectje, a Kick-Ass 2, nos, azzal lassan két éve ugyanaz a helyzet: semmi. Eme hír tükrében pedig ez valószínűleg egy darabig így is marad.

Címkék: news x men superhero james mcavoy matthew vaughn michael fassbender x men:first class

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr84035760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása