What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

G.I. Joe: Eltörölve

2012.05.24. 11:08 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Szerencsére nem végérvényesen törölték el bő egy hónappal a bemutatója előtt a G.I. Joe Retaliation-t, de piszok messzire tették: 2013 márciusára.

Az általunk is nagyon várt G.I. Joe 2-t kilenc hónappal pakolta arrébb a Paramount. Egyelőre három indokot mutattak fel:

- A Hunger Games kimagasló sikere miatt úgy gondolják, hogy márciusban nagyot szakíthatnak a pénztáraknál.
- Kína és Oroszország mozikultúrája erősen fejlődik, és majd onnan még több zsét várnak.
- Mivel a szintén Hasbro tulajdon, 3D mentes Battleship csúfosan megbukott Amerikában, ezért inkább 3D-be konvertálják a filmet.

Magyarul: az egész a 3D miatt van.

Üzleti szempontból egyébként érthető ez a döntés, mint ahogy az sem hülyeség, hogy kimentik a filmet a nyár közepéről (bemutatója után öt nappal érkezett volna a Spider-man, és valószínűleg nagy csapást mért volna rá), de azért ilyen messzire nem kellett volna.

Kár, hogy ilyen sokat kell várni, főleg, hogy már a finisben voltunk az üggyel: a G.I. Joe Retaliaton az év legjobb agyeldobós popcorn filmjének ígérkezett.

Francba.
 

Címkék: news paramount gi joe

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr334543392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása