What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Mégis lesz Hellboy 3?

2012.07.20. 17:24 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Az egyik legcoolabb képregényhős, Hellboy mozis kalandjai körül négy éve gyakorlatilag síri csend honol - egy-két nemleges pletykán kívül semmi nem szólt az esetleges harmadik részről. Ez valahol érthető, hiszen a rendező és szellemi vezető Guillermo del Toro a Hobbittal, majd a Pacific Rim-el volt elfoglalva, Ron Perlman meg a kisképernyőket hódította meg.

hellboy_3_news_no_plans.JPG

Viszont a ComicCon kapcsán mind a ketten azt nyilatkozták, hogy készek befejezni a trilógiát, már csak a fejeseket kell meggyőzni a dologról (ami valószínűleg nem lesz egyszerű, tekintve, hogy az eddigi részek távol álltak a kasszarobbantástól). Ennek a világon mindenki - köztük én is - örülne, hiszen Hellboy-t nagyon szeretjük, és kár lenne veszni hagyni félúton.

A teljes, interjúrészletekkel tűzdelt cikket itt olvashatjátok: http://screenrant.com/hellboy-3-guillermo-del-toro-ron-perlman-sandy-188683/
Ha lesz újabb hír a dologról, természetesen azonnal szólunk.

Címkék: news guillermo del toro hellboy superhero ron perlman

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr414668433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása