What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

BoxOffice: Batman Returns

2012.07.24. 08:54 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Pénteken bemutatták Chris Nolan Batman trilógiájának utolsó fejezetét Amerikában (és még jó pár helyen), ami bevételben ugyan különböző okokból nem döntött rekordokat, de hihetetlenül jól helytállt.

dark14.JPG

2008-ban a Dark Knight minden létező bevételi rekordot megdöntött a premierjekor (és még azután is párat), aminek legnagyobb dicsősége a 158 milliós nyitóhétvége volt. Ez a szám olyan magasnak bizonyult, hogy azóta össz-vissz két film bírt nagyobb összeggel nyitni: a Harry Potter 7.2 (169) és az Avengers (207). A Rises kapcsán a nagy kérdés az volt, hogy be bírja-e hozni az Avengers azóta legendássá vált összegét? Hát, nem, de 160 milliót így is összeszedett, dacára a szombatra való megtorpanásnak (a mészárlás hatása ugyebár), és a térhatás hiányának - hiszen ne feledjük, hogy az előtte trónoló két film fel volt szerelve 3D-vel, amire egy jegy ugyebár jóval többe kerül.

Elmondható, hogy Batman sikeresen megküzdött az elemekkel, és egy 400-450-es végösszeg simán kinéz neki. A következő nagy falat a világszintű milliárd meghódítása lesz, ami elődjének is csak nagy nehezen sikerült. Mi szurkolunk neki ezerrel!

A Dark Knight Rises csütörtökön kerül a hazai mozikba.

Címkék: batman box office christopher nolan superhero the dark knight rises

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr164674392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása