What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Carrie később megy a bálba

2013.01.07. 10:19 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

A múlt héten a Sony bejelentette, hogy a Stephen King regényéből (illetve Brian De Palma filmjéből) készült Carrie bő fél évvel később kerül a mozikba a tervezetthez képest.

carrie_news.jpg

Carrie 2013 március 15-ről október 18-ra költözött. A döntés oka egyelőre ismeretlen. A két dátum között nincs nagy különbség a moziszezon szempontjából, sőt, az év eleje újabban egyre népszerűbb premier időszak. Nem kizárt, hogy pótforgatások állnak a háttérben. Reméljük, azért nincs nagy vész a film körül, és továbbra is várjuk a paranormális tinilány (Chloe Grace Moretz) és a szentfazék anyuka (Julianne Moore) megpróbáltatásait.

A Carrie október 18-án kerül a mozikba.

Címkék: news carrie julianne moore chloe grace moretz

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr855002702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása