What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

A dínók visszatérnek!

2013.01.12. 13:51 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

A minap a Universal bejelentette, hogy 2014 június 13-án érkezik a Jurassic Park negyedik része!

jurassic_park_4_news.jpg

Annak ellenére, hogy se főszereplő, se rendező, se bármilyen infómorzsa a sztoriról (csak egy állítólag forgatókönyv a Rise of the [...] Apes íróitól), jövő nyáron érkezik az idén huszadik szülinapját ünneplő széria régóta halogatott negyedik része. Ha minden igaz, Steven Spielberg ismét csak a produceri székben foglal helyet - bár elvileg most, hogy a Robocalypse-ot lehúzták a vécén, van ideje, szóval ki tudja, mi lesz még ebből. Annyi bizonyos, hogy rohamtempóra lehet számítani, hiszen alig másfél év van már csak a bemutatóig. Ezen kívül a Jurassic Park IV-nek az se ártana, ha bitang jól sikerülne, és gyorsan nagy bevételt hozna, ugyanis a 2014-es bemutatónaptár szerint az új Godzilla és a következő Transformers rész közé van beszorítva, és az utóbbiról tudjuk, hogy egy Box Office-terminátor.

Én a magam részéről szimpatizálok a negyedik rész ötletével, hiszen egy ilyen grandiózus sztorit nem lehet egy olyan, teljesen jelentéktelen (ámde jó móka) filmmel zárni, mint anno a harmadik volt. A nagy sietségnek azonban nem örülök, hiszen az csak nagyon ritkán tesz jót egy filmnek.

A Jurassic Park IV 2014 június 13-án érkezik. Az első rész 3D-s újrája május ötödikén kerül a hazai mozikba.

Címkék: news steven spielberg jurassic park

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr145013906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása