What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Film: Boszorkányvadászok - Hansel & Gretel: Witch Hunters (2013)

2013.02.18. 17:35 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Kár, hogy lassan elfogynak a feldolgozandó mesék - most kezdünk rátalálni a helyes útra.

hansel_and_gretel_movie.jpg

Jancsi (Jeremy Renner) és Juliska (Gemma Arterton), miután a megmenekültek a boszitól, felcsaptak boszorkányvadásznak, és mára már profi módon írtják a vasorrúakat. Egy nap azonban nem várt méretű veszélybe botlanak...

"Bármit is csinálsz, ne egyél a kurva kalácsból"

A popkultúra számos képviselője felismerte már a tényt, hogy a Grimm testvérek est meséi sokkal inkább elmebeteg és szadista rémtörténetek. Sajnos Hollywoodnak ez még nem teljesen esett le, mert bár láthatóan keresi az irányt, mégis be kell érnünk olyan vérszegénységekkel, mint a Red Riding Hood vagy a Snow White And The Huntsman. Most az álomgyár tett egy határozottabb lépést a dolog felé, ugyanis a Hansel & Gretel (aki nem tudná, Jancsi és Juliska) már legalább nem csak látványvilágában, de hozzáállásában is a durva, vérgőzös, és jólesően pszichopata úton halad. Tommy Wirkola, a Náci zombik rendezője remekül szövetkezett a különféle tervezőkkel, és filmjének világa tényleg olyan lett, amilyennek a mese rewampoknak lenniük kellene - egy mocskos (ám kivitelezésében gyönyörű és ötletes) B-húsdaráló, egy jó kis bűnös élvezet, tele bűnronda boszikkal és fröcsögő vérrel. Szóval az elmélet jó, kár, hogy a film egészében mégis pocsék, mert még ezt az egyszerű szintet is alig tudja teljesíteni, lévén, hogy két akció között baromi unalmassá válik (hitted volna, hogy egy 80 perces film be tud aludni?), és meglepni se nagyon tud. Egy egyszeri agyeldobásnak azért elmegy. 4/10.

Bár lehet, hogy segített volna a dolgon, ha látok is valamit: ez a film sokszor sötétebb, mint az éjszaka, és ilyen szar 3D-t se láttam még.

trailer: https://www.youtube.com/watch?v=9246msCh7x4

Címkék: kritika fantasy action 4/10 famke janssen gemma arterton peter stormare jeremy renner hansel and gretel

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr975086620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása