What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Transformers részletek

2013.03.21. 09:04 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Tekintve, hogy a forgatás elvileg már zajlik, és hogy tizenöt hónap múlva már a mozikban dübörög a Transformers 4, jött egy kis info-morzsa a robotok háza tájáról.

tf4_news.JPG

Igazából csak egy kis sztori-ismertető az egész, ami nem tartalmaz több spoilert, mint egy PestiEst ajánló, de persze ha semmit se szeretnél tudni a dologról egészen a premierig, akkor itt állj meg.

"As humanity picks up the pieces, following the conclusion of Transformers: Dark of the Moon, Autobots and Decepticons have all but vanished from the face of the planet.

However, a group of powerful, ingenious businessman and scientists attempt to learn from past Transformer incursions and push the boundaries of technology beyond what they can control – all while an ancient, powerful Transformer menace sets Earth in his crosshairs. The epic adventure and battle between good and evil, freedom and enslavement ensues."

[UPDATE: A Paramount közben megmondta, hogy ez így nem teljesen igaz. Hogy mely részek nem felelnek meg a valóságnak, arra nem tért ki.]

Mint ahogy az ilyen korai ismertetők többsége, ez is eléggé semmit mondó, de azért van benne legalább két két érdekes félmondat. További hír, hogy a film Detroitban is forog majd, és Peter Cullen is megerősítette visszatérését, mint Optimus Prime hangja.

És ha már a cybertroniaknál tartunk, meg kell említeni, hogy egy óceánnal odébb holnap indul a Transformers Prime harmadik, egyben befejező évada, ami az eddigi 26 helyett csak 13 részes lesz, viszont kiderült, hogy a finálé egy teljes, másfél órás "igazi" rajzfilm lesz. 

A Transformers 4 jövő nyáron kerül a mozikba.
A Transformers Prime első évadának első pár része április 17-én jelenik meg dvd-n - itthon!

Címkék: news transformers transformers prime transformers age of extinction

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr415157677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása