What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Szenilla nyomában

2013.04.03. 09:49 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Nem vicc: a Pixar hivatalosan is bejelentette, hogy folytatást készít egyik legnagyobb sikeréhez, a Finding Nemo-hoz, Finding Dory (Szenilla nyomában) címmel. Sóhaj.

finding_dory.jpg

Andrew Stanton, miután minden téren gigantikusat bukott a John Carterrel, visszatér "otthonába", és akárcsak az elsőt, ezt is ő fogja rendezni. Ha minden igaz, a történet egy évvel fog a már megismert események után játszódni, és az eredeti szinkronhangok is mind visszatérnek. Maga a film 2015 novemberében kerül a mozikba.

Vannak Pixar filmek, amiknek nem árt a folytatás, sőt (nézzük csak meg a Toy Story-t, valamint egy Incredibles 2-nek se ugranék így neki), de vannak olyanok, amik gyönyörű, kerek egészek, és szinte már bűn őket háborgatni - véleményem szerint a Nemo is ezt a tábort erősíti. Hozzátartozik, hogy talán nem ítélném el ennyire ezt a projectet, ha a stúdió nem mutatna egy ideje mélyrepülést, de sajna ez a helyzet. Remélhetőleg a Monsters University majd visszaadja a hitemet, és akkor erre se fogok ilyen szúrós szemekkel nézni.

Viszont egy WALL-E kettő esetén én és az asztali lámpások valószínűleg végleg szakítani fogunk.

Egyébként az is érthetetlen egy kicsit, hogy mi szükségük van a Finding Dory-ra: Pixarék rendesen be vannak táblázva, jelenleg három filmük készül gőzerővel, és mind eredeti ötleten alapul, tehát nem folytatás. Egyelőre csak a biztos anyagi sikert tudom indokként elképzelni (illetve Stanton rehabilitását), s ez szomorú.

A Finding Dory 2015 végén érkezik.

Címkék: news pixar finding nemo

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr645190239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása