What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Kékszamár riadó

2013.08.02. 08:30 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Lassan négy éve nyílt titok, hogy folytatás készül az utóbbi idők legnagyobb közízlés elleni merényletéhez legsikeresebb filmjéhez, az Avatarhoz, de tegnap Cameron és a Fox előállt a hivatalos részletekkel.

avtr_tmrw.JPG

A pandorai kalandokból nem kevesebb, mint három új menet fog készülni, ráadásul egyszerre, hogy aztán 2016 és 18 között minden decemberben kapjunk egyet. Cameron állítása szerint ez akkor pattant ki a fejéből, mikor csak szimplán a második részen agyalt, merthogy, mint mondta, ez a világ, és ezek a karakterek oly sokrétűek, hogy két film kevés nekik (vélemény). Ehhez a nagyszabású tervhez pedig úgy tűnik, hogy Cameron is kevés, hiszen négy írót is felbérelt maga mellé: a Rise Of The Apes párosát (jó), illetve a War Of The Worlds (okééé...) és a Savages (fúj) körmölőjét. Vajon ők majd visszaszorítják a gennyedző spirituális szentimentalizmust? Vagy ne is álmodjak erről?

Arról egyelőre nincs hír, hogy ezek animációs filmeknek fognak-e minősülni.

Szóval egy ideig el leszünk látva kék szamár- és macskaemberekkel - mindenki rendeljen be öt évre elég nyugtatót. 

Az Avatar 2 2016 decemberében érkezik.

Címkék: avatar news james cameron

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr265439445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása