What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Horner ment, Zimmer jött

2014.01.10. 08:53 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Bár a hír októberi, én magam csak tegnap szembesültem vele: James Horner távozott az Amazing Spider-Man zeneszerzői posztjáról, helyét pedig Hans Zimmer vette át.

amazing_spider_man_2_tr.jpg

A döntés számomra érthetetlen, hiszen Horner több, mint nagyszerű muzsikát varázsolt az újragondolt Pókember köré. Főtémája gyönyörű volt és akciókra se lehetett panasz, az teljes anyag hangzásvilága pedig még egyedinek is hatott a sok superhero-score között.

Úgy tűnik, hogy ezzel a véleménnyel kisebbségben vagyok, ugyanis a második részre Horner-t Zimmer-re váltották, aki nyílván felkapottabb, ám stílusa különböző. Természetesen őt se kell félteni: az öreg Hans előállt már számos csodás lemezzel (elég a Pirates 3-ra vagy az utolsó Batmanre gondolni), viszont nagy esély van rá, hogy a falmászó eddig felépített zenei világa egy az egyben megy majd a levesbe, és ezért nagy kár lenne. További érdekesség, hogy egy társat is szerződtettek mellé, a rapper Pharrell Williams személyében, akinek feladata egyelőre homályos.

Az Amazing Spider-Man 2 május elején kerül a mozikba. Reméljük, minimum ennyire jó zenével fog büszkélkedni: https://www.youtube.com/watch?v=MrK61S_axCE

Címkék: news spider man superhero hans zimmer james horner the amazing spider man marc webb

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr195750035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása