What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Tovább bővül az Acélember csapata

2014.02.01. 08:50 | Adam Van Helsing | 3 komment

Úgy tűnik, Ben Affleck (Batman) és Gal Gadot (Wonder Woman) csak a jéghegy csúcsai voltak a Man Of Steel folytatása körüli meglepetés áradatnak, ugyanis tegnap két új névvel bővült a banda.

superman_vs_batman_eisenberg_luthor.jpg

Először is: Jesse Eisenberg lesz Lex Luthor!!!!!!!!!!
Gene Hackman és Kevin Spacey után ugyan nem ő a legkézenfekvőbb választás, de szerintem mindenképpen örvendetes - annak ellenére, hogy Eisenberg nem csinál majd mást, mint újra előadja Mark Zuckerberg karakterét, csak gonoszabban, és több halálos fegyverrel.

Illetve a bőregér oldalára is került végre valaki: Jeremy Irons lesz Alfred!!!!
Mondjuk, ez annyira nem váratlan, de legalább ugyanannyira jó döntés.

De hogy beszélgessünk is egy kicsit: a pár hete jócskán odébb tolt film vajon milyen meglepetésekkel áll majd még elő bemutatójáig? Vajon Batman világából is előszednek egy gonosztevőt, ha igen, kit és ki lehetne az? Vagy lassan húsz év után ismét előkotorják Robint (ha már Batman itt öregebb lesz)? Esetleg Szupitól sorakoztatnak fel még valakit, mondjuk egy szupererős fogdmeged? És mit ad ehhez Wonder Woman?

Mindenesetre nem a castingon fog elbukni ez a vállalkozás, de hát a Man Of Steel-nek se az volt baja. Nagyon remélem, hogy kirakat mögé is vesznek fel embereket Synder-ék, mondjuk írói-kisegítő posztokra.

A Superman vs. Batman 2016 májusában kerül a mozikba.

Címkék: superman news dc superhero jesse eisenberg batman vs superman

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr795792477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.02.01. 13:18:49

én még azt a 2016ot se merném lefogadni. :S

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.02.01. 18:20:46

@Adam Van Helsing: volt már annyi varia ezzel a filmmel kapcsolatban, hogy én már csak akkor hiszek el bármit is ha láttam a moziban. :)
süti beállítások módosítása