What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Legendás szörnyek közelegnek

2014.07.27. 12:50 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Javában zajlik a Comic Con, s természetesen ilyenkor a stúdiók előszeretettel dobják be sci-fi/fantasy/akármi filmjeikről a híreket - nemrég a Warner-től a Universal-hoz átköltöző Legendary Pictures áll elő két, igencsak érdekes infóval.

legendary_news_godzilla_king_kong.jpg

Az első a gyíkok királyáról, Godzilláról szól, akinek legújabb filmje már készül (szintén Gareth Edwars kezei alatt), s most ellenfeleiről hullott le a lepel: Rodan, Ghidorah és Mothra fog beszállni a ringbe. Mivel ezek nekem nem nagyon mondanak semmit (shame on me), átirányítalak oda, ahol aztán nagyon vágják a témát: http://aeonflux.blog.hu/2014/07/26/megvannak_godzilla_regi_uj_ellenfelei

A másik, számomra sokkal érdekesebb fejlemény, hogy a fesztiválon bemutattak egy videót, amiben dzsungel, dínók, és egy hatalmas ordítás szerepelt. A vetítésen részt vevők beszámolója szerint elsőre mindenki azt hitte, hogy a jövőre érkező Jurassic Wolrd-ből látnak valamit, de aztán kiderült, hogy a Legendary valaki egészen mást szedett elő a Universal raktárjából.

King Kong visszatér.

Bizony, a majmok ura, aki immáron kilenc éve tűnt fel utoljára a vásznon Peter Jackson eléggé megosztó (ám általam nagyon szeretett) interpretálásában, 2016-ban újra támad. Hogy megismétlődik-e a történelem, vagyis egy középföldei maraton után Jackson ismét a Koponya szigetre látogat, vagy valami teljesen más készül a színfalak mögött, egyelőre nem tudni. Egyelőre csak az nagyon valószínű, hogy nem egy újabb remake-et kapunk, hanem talán egy Skull Island spinoff-ot, vagy valami hasonlót.

És hogy a dolog teljesen agyament részét is megkapargassuk: miután a Godzilla, a Pacific Rim, és a Universal révén a King Kong is immáron a Legendary tárházában pihen, akár durva crossover-ekre, illetve B-Mozi mennyországokra is számíthatunk.

Címkék: news godzilla king kong gareth edwards

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr256548505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása