What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

A Warnernél elgurult valami

2014.08.07. 07:46 | Adam Van Helsing | 2 komment

A Warner a minap eléggé megbolygatta a DC naptárat, s hozott így jó és hülye döntéseket egyaránt.

superman_vs_batman_news.jpg

Az sejthető volt, hogy a 2016 május hatodika (melyen egy ideje közös trónol Amerika Kapitány, Batman és Superman) előbb vagy utóbb, de fel fog szabadulni, és a Warner lesz majd az, akinek mennie kell. Így is lett, a Batman vs. Superman elhagyta eme dátumot, sőt, az egész nyári szezont is, de legalább nem hátrafelé: az új premier 2016 március 26. Igen, a tavasz nem éppen a filmóriások időszaka, de a helyzet az, hogy ha egy filmre van érdeklődés, tök mindegy mikor mutatják be - emlékezettek csak vissza a Hunger Games-re, ami 2012-ben szintén március végén rajtolt, és már a nyitóhétvégén akkorát kaszált, hogy csak na, aztán 400+ millióig meg se állt.

Mind a költöztetés, mind az új dátum szerintem jó húzás a stúdiótól, ám a sztorinak még nincs vége. A hír mellé hivatalosan is bejelentették az elkövetkező DC filmek premierjeit, egészen 2020-ig (!!!). A címeket nem tartalmazó listát megnézve kijelenthetjük, hogy: a múltkori naptárat kidobhatjuk a szemétbe; 2016-tól kezdve évi két filmet kapunk ettől a brancstól; a Warner nem normális.

DC filmek a következő napokon jönnek:

- 2016. augusztus 5.
- 2017. június 23.
- 2017. november 11.
- 2018. március 23.
- 2018. július 27.
- 2019. április 5.
- 2019. június 14.
- 2020. április 3.
- 2020. június 19.

Ez az évi két menet alapból is sok lenne, de ha megnézed, az adott év dátumai még közel is vannak egymáshoz - nem csodálkoznék, hogy az érdeklődés folyamatos apadása révén végül nem érnénk majd a sor végére. Az idei nyár ugyanis kicsit afelé mutat, hogy a kilencedik művészetből vászonra szökött kosztümös hősök ideje kezd lejárni (ami érthető, immáron tizenkét éve hódítanak), ezen pedig ez a tarthatatlan dömping szerintem nem fog segíteni - hiszen a Warner-en kívül a Marvel, a Fox és a Sony is készül támadni nem is egy filmmel ezen években. Sok lesz. Szerinted is?

A Batman vs. Superman 2016 március 26-án kerül a mozikba.

Címkék: superman news batman dc superhero batman vs superman

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr636580571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.08.07. 08:20:54

ez ugyan az a semmilyen húzás, mint a marvel dátumbejelentője.

Toltak 9 hónap/napot és? Mi ebben az infó?

Adam Van Helsing · http://helsing.blog.hu 2014.08.07. 13:40:41

@doggfather: a 9 hónap/nap ;-))
Egyébként csak farokméregetés a Marvellel szemben, ahogy az egész DC univerzum-terv.
A Marvel jól csinálja: tesznek az egészre, tudják, hogy fényéves előnyben vannak.
süti beállítások módosítása