What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Ennyi volt a nyár

2014.09.01. 15:11 | Adam Van Helsing | 2 komment

Mintha csak tegnap lett volna a "Holnap itt a nyár" poszt, s lőn, már el is múlt a blockbusterek évszaka. Nem ez volt az utóbbi idők legjobb szezonja, annyi szent, hiszen jóval több volt csalódás, mint a beváltott ígéret vagy kellemes meglepetés. Na de sebaj, majd jövőre - az elmúlt időszakot pedig zárjuk a nyári Top öttel (megelőlegezve az EX3-nak és TMNT-nek, hogy nem zavarnának sok vizet).

2014_summer_best.png

És igen, ennyire nem történik semmi.

Címkék: marvel transformers planet of the apes guardians of the galaxy a most wanted man begin again transformers age of extinction

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr646655585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.09.01. 17:06:16

ez azért nem rossz ha van egy nyáron 5 jó film, van, hogy egész évben nincs ennyi, nem?

Adam Van Helsing · http://helsing.blog.hu 2014.09.01. 18:04:54

@doggfather: mióta csinálom ezt a blogot (5 és fél év), minden évben összejött harmincegynehány olyan film, ami elérte minimum a 8/10-et, és akkor azok a legjobbak. És akkor a hét pontosokról nem is beszéltem, amik szintén lehetnek tök jók.

Szóval ha egy évben csak öt jó film lenne a moziban, azt hiszem, vissza is vonulnék :-))
süti beállítások módosítása