What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Előbírálat

2014.09.09. 08:25 | Adam Van Helsing | 1 komment

Lehet, hogy mégiscsak eljön az a várva-várt idő, amikor végre egyszer a minőség háttérbe szorítja az anyagi tényeket - Karl Urban ugyanis azt állítja, hogy Dredd bíró visszatér.

dredd_movie.jpg

Még világszinten se bírta visszatermelni az ötven milliós büdzsét (harmincötig jutott, ami azért nagyon kemény), ám a Dredd lett olyan jó, és olyan kultfilm, hogy a folytatás lehetősége azóta is a levegőben lóg. A rajongás, a petíciók, a gyűjtések és a rengeteg eladott BD összessége úgy látszik, van olyan erős, hogy elfeledtesse a fejesekkel az anyagi zakót, hiszen a buli főszereplője, Karl Urban a minap a chicagói Comic Con már szinte biztosra mondta a következő fejezet elkészültét. A "mikor" persze ködös, a "mi" azonban körvonalazódott: ha minden igaz, előzményt, ezáltal pedig univerzum-bővítést fogunk majd kapni, melyben Dredd a város falain kívülre merészkedik, hogy a zord világ lakóival dacolva megtalálja az első bírót, Fargo-t. 

Nagyon reméljük, hogy nem csak ez, de az alapból tervezett trilógia mindkét hiányzó darabja megvalósul majd, mert hát az új Dredd vérgőzös világát öröm volt nézni.

Címkék: news karl urban dredd

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr316683585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása