What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

TF4BD3D útmutató

2014.09.30. 16:57 | Adam Van Helsing | 2 komment

Ha már a minap olyan jól belemerültünk a robotokba, itt az ideje szót ejteni a Transformers 4 hazai Blu-ray megjelenéséről is - ugyanis aki kishazánkban a lehető legjobb szeretné a filmből, annak nem lesz könnyű dolga.

15367255071_cdc602aa7a_o.jpgIMAAAAAAX!!!!!!!!

A DVD megjelenéséhez képest egy héttel később, november 12-én szabadul rá a boltokra az Age Of Extinction BD változata, mégpedig háromféle módon:

- Kétlemezes 2D változat, vagyis film + extra lemez, tíz rongyért.

- Kétlemezes 3D változat, vagyis 3D film + extra lemez, tíz rongyért.

- Kétlemezes 2D változat, fémdobozban, tizenegy rongyért.

Egyrészt igen, jól látod, a Select-nek van képe tízezer forintot kérni egy sima BD-ért, és a felháborodásod jogos. A másik, ami dühöngésre adhat okot, az a Combo Pack (3D+2D+Extra) hiánya, tehát választanod kell a különböző D-k között. Joggal mondhatnád, hogy kit izgat a plusz dimenzió, ide nekem a sima verziót, de helyzet nem ilyen egyszerű.

Tudvalevő, az Age Of Extinction rekordszámú IMAX felvétellel bír (60%-a, vagyis kábé 90 perc ilyen anyag van benne), amit az itt debütáló IMAX3D kamerával forgattak, és ez bizony istenkirályul néz ki - viszont csak a 3D lemezen lelhető fel. Szóval ha a legkirályabb minőséget akarod, ámde ilyen-olyan okokból (mondjuk egyelőre nincs 3D tévéd) a 2D-re is szükséged van, akkor itthon duplán vásárolhatsz, és lesz egy fölös extra lemezed. Ha ezt nem szeretnéd, akkor pedig tekints a határon túlra.

Ugyanis például a németeknél létezik Combo Pack (simán, vagy fémben, vagy fémben és Grimlock szobborral), aminek a 3D lemezén egyébként, nem hiszed el, de van magyar vonatkozás. Én szívem szerint innen vásárolnék (hiába jön csak november 27-én), szóval ha a nyelvtudás nem gond, mindenképpen gondolkozz el a dolgon, nem csak a praktikum, de a jóval emberibb árfekvés miatt is.

Ám végül bármelyik mellett dönts, arra vigyázz, hogy Amerikából ne rendelj, ugyanis a széria történetében először a tengerentúli kiadvány régiókódos lett.

A Transformers: Age Of Extinction november 12-én jelenik meg itthon BD-n. 

Címkék: transformers bd/dvd transformers age of extinction

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr306747579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása