What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Szuper hírek

2014.10.18. 08:57 | Adam Van Helsing | 8 komment

A hét folyamán tetemes számú hír és/vagy pletyka röppent föl a szuperhősfilmek világából, amik mellett nem lehet szó nélkül elmenni.

Marvel

marvel_news.jpg

Az MCU háza tájáról az a hír szivárgott ki, hogy a harmadik fázissal (és a Kapitány harmadik részével) belekezdenek az utóbbi idők legnagyobb képregényes eseményének filmre vitelébe, az Civil War-ba, vagyis a Polgárháborúba. A sztori lényege röviden annyi, hogy a szuperhős társadalom két részre szakad, miután rájuk szabadítanak egy regisztrációs törvényt: vannak, akik ebben együttműködnek, és vannak, akik őrzik titkos identitásukat. Ez biza jó nagy kalamajkához vezet, viszont a filmek szempontjából a legérdekesebb az, hogy Tony Stark és a Kapitány két külön oldalon játszik, tehát szembekerülnek egymással. 

Őszintén szólva nem hiszem, hogy most túl sok értelme lenne egy Civil War-nak, egyszerűen azért, mert jelenleg alig egy tucat hős van még csak az MCU-ban, ami kevés egy háborúhoz. Illetve előbb inkább végignézném az egyelőre csak tologatott Thanos szálat.

És bár ez nem MCU hír, azt is meg kell említeni, hogy az X-Men: Apocalypse címszereplőjeként felmerült Tom Hardy neve.

 

DC

superman_vs_batman_news.jpg

A DC eközben gőzerővel építi saját világát, ám ugyebár csak elméletben, hiszen a Man Of Steel-en és az éppen forgó Batman vs. Superman-en kívül nincs semmi kézzelfoghatójuk.

Utóbbi kapcsán felmerült Jena Malone neve, aki nem csak kilátogatott a forgatásra, de még a haját is vörösre festette, ami egy igen jó nyom arra, hogy talán ő lesz Robin. Aki nem tudná, Frank Miller korszakalkotó Batman képregényében, a Dark Knight Returns-ben az öreg Wayne-hez egy fiatal lány szegődik társul, és ölti magára a híres sidekick ruháját. Miután abban a sztoriban, mint említettem, a bőregér idős, és Affleck se fiatal, illetve az Acélemberrel kell szembenézni, ahogy a készülő film címe is mutatja, kijelenthető, hogy a Jena-pletyka remekül illik a képbe, és nagyon úgy fest, hogy Snyder-ék tényleg a Miller-sztoriból dolgoznak.

Persze az is lehet, hogy Malone egy Oracle nevű karaktert (a DC univerzum tolószékes operátora, Jim Gordon lánya) fog alakítani, aki szintén vörös hajjal bír.

 Egy másik hír pedig a Gal Gadot alakította Wonder Woman-hez kötődik, akiről kiderült, hogy félistenként fog megjelenni a vásznon, Hippolita és Zeusz közös gyermekeként. Ez egy igencsak átdolgozott eredettörténet (ami pár éve debütált képregényformában), hiszen WW-t anno Hippolita gyúrta össze agyagból és gallyakból, amit aztán egy csapat istenség keltett életre. Az új verzió mindenesetre nézőbarátabb.

Végül pedig Warner immáron címeket is csatolt az eljövendő évek premierjeihez - bár a hónapokat továbbra se konkretizálták. A felhozatal nagyjából a következő lesz (via aeonflux):

- 2016. március 26. Batman V Superman: Dawn of Justice 
- 2016. augusztus 5. Suicide Squad (David Ayer rendezésében)
- 2017. június 23. Justice Leauge vagy Wonder Woman 
- 2017. november 17. Justice Leauge vagy Wonder Woman
- 2018. március 23. A Villám vagy Aquaman 
- 2018. július 27. A Villám vagy Aquaman 
- 2018. november 16. Batman vagy Superman 
- 2019. április 5. Shazam 
- 2019. június 14. Justice League 
- 2020. április 3. Cyborg 
- 2020. június 19. Zöld Lámpás
- 2020. november 20. Batman vagy Superman 

Illetve van egy nagyon is örömteli hír: a Lego Movie Batman-je (tudod, aki lenyúlta az egész show-t) önálló Lego filmet kap! :-DD

Címkék: superman news batman marvel ben affleck zack snyder dc superhero iron man jena malone wonder woman tom hardy captain america

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr216804509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.10.20. 08:39:38

ha már civil war egy kis önreklám a véleményemmel, meg egy kis Pengével: apengeele.blog.hu/2014/10/20/blade_205

Adam Van Helsing · http://helsing.blog.hu 2014.10.20. 09:17:38

@doggfather: Nekem a Civil Warral mindig az a bajom, hogy nem tudom követni.
Ahogy te is írod, iszonyatosan szétnyújtott (ezt még én is érzem, pedig szerintem a negyedét se olvastam), rengeteg szálon, ember legyen a talpán, aki számon tudja tartani.
De mi ez a duma, hogy jövőre megint újrakezdik?

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.10.20. 10:21:39

@Adam Van Helsing: fakk, eddig azt hittem ez a poszter/kép a filmhez készült. :S

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.10.20. 10:59:50

már olvastam az aeonflux-on is, hogy te örülsz egy készülő önálló lego batman filmnek, de már volt olyan, az hbo adja is időnként:

www.imdb.com/title/tt2465238/

www.port.hu/lego_batman:_a_film_lego_batman:_the_movie_-_dc_superheroes_unite/pls/w/films.film_page?i_film_id=142004

Ez valami új lesz ehhez képest??

Adam Van Helsing · http://helsing.blog.hu 2014.10.20. 11:12:40

@doggfather: Nézd meg a Lego Movie-t és megtudod
:-))
Egyébként tök más - a belinkelt filmek borzalmasan szarok.
süti beállítások módosítása