What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Bay most már tényleg kiszállt

2014.10.30. 08:06 | Adam Van Helsing | 1 komment

Immáron több portál (köztük az IGN és a TFW2005) is megerősítette, hogy eljött az évek óta ígérgetett pillanat: Michael Bay otthagyja a Transformers-széria rendezői székét.

michael-bay-on-set-transformers-4_1380210571.jpg

Bay már a 2007-es első résztől kezdve mindig elmondta, hogy nem, nem ő fogja rendezni Optimusék következő kalandját, aztán mindig egy újabb film lett ennek a vége. Ám úgy tűnik, a negyedik ígéretét már beváltja, hiszen napvilágra került, hogy legközelebb egy közel-keleti háborús drámát forgat 13 Hours címmel, méghozzá a 2012-es Benghazi balhéról, ami stílusában állítólag a Rock és a Black Hawk Down között fog elhelyezkedni. Ez egy eléggé nagyszabású bulinak hangzik, tehát nem lenne ideje leszállítani a TF5-öt a kitűzött időpontra.

A Paramount elvileg még mindig 2017-re szeretné a következő Transformers mozit, bár még a 2016 sincs végleg elvetve. Te kit látnál szívesen rendezőként? 

Címkék: news transformers michael bay 13 hours

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr896846163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása