What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Negyedikek

2014.11.10. 08:09 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

A múlt héten két olyan negyedik részt is bejelentettek, amiknek nem biztos, hogy el kellene készülniük.

toy05.JPG

Az első és legfontosabb az, hogy lesz Toy Stroy 4! A számokat nézve ez nem meglepő (a harmadik egymilliárd felett zárt), viszont aki ismeri a trilógiát, az tudja, hogy gyönyörű lezárást kapott 2010-ben, és teljesen jogosan eszébe se jutott senkinek, hogy kéne még egy mozifilm. Viszont Joh Lasseter, a Pixar atyja (és az első két rész, illetve a Bug's Life és a két Cars rendezője) most az állítja, a stúdió nagyágyúival (Stanton, Unkrich, Docter) olyan sztorit találtak ki, hogy csak na - annyira na, hogy ő maga tér vissza a rendezői székbe ezért. Az írást pedig nem másra bízták, mint a Rashida Jones (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) és Will McCormack duóra.

Két eredeti film után tehát a Pixar ismét a folytatások mezejére lép, hiszen az Inside Outot és a Good Dinosaurt a Findig Dory követi, utána pedig Woody-ék térnek vissza, a tervek szerint 2017-ben. Ha a dátum igaz, akkor azon a nyáron nagy animációs buli lesz, hiszen akkorra jelentkezett be a How To Train Your Dragon és a Despicable Me harmadik része is, tehát megismétlődik a 2010-es trió.

bourne_kavaras.JPG

A másik hír, hogy Jason Bourne is visszatér, ráadásul Matt Damon képben, és Paul Greengrass rendezésében. Az Ultimatum óta napirenden van ez a project, de Greengrass eddig nem kért belőle, és nélküle Damon se szállt be, bár többször hangoztatta, hogy szívesen visszatérne az ex-amnéziás ex-bérgyilokhoz - de csak a megszokott rendezővel. A Bourne-trilógia legalább olyan jól lezárt, mint a Toy Story, szóval itt se látom sok értelmét a bolygatásnak - viszont az bizakodásra adhat okot, hogy Greengrass a múltban többször elejtette, hogy csak akkor térne vissza a szériához, ha egy veszett jó forgatókönyvet mutatnak neki.

A Bourne 4 premierjét egyelőre 2016 nyarára tűzték ki, és mielőtt megkérdeznéd, nem, nem törölték el a Jeremy Renner szálat (sajnos), csak hallgatnak róla, illetve állítólag elodázták egy későbbi időpontra.

Címkék: news bourne matt damon pixar paul greengrass toy story

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr136882749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása