What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Íme Aquaman

2015.02.20. 08:24 | Adam Van Helsing | 1 komment

Bő egy év van még a Batman v. Supermanig, trailer sehol, és a hírmorzsát is régen kaptunk már. Zack Snyder most kicsit megtörte a csendet, és leleplezte Aquamant, aki úgy tűnik, valamilyen osztályfőnöki szerepet fog betölteni.

aquaman_first_shot.jpg

Aquaman Atlantisz népének leszármazottja, aki víz alatt is képes lélegezni, villámgyorsan úszik, szót ért a halakkal, illetve a Justice League egyik oszlopos tagja, szóval nem csoda, hogy idő előtt (saját filmje csak 2018-ban jön) Szupiék körül fog legyeskedni. Megformálója Jason Momoa, a legutóbbi Conan és a sárkányok anyjának szerencsétlen sorsú férje - le fog folyni a tesztoszteron a vászonról.

De ki az a hét, aki egyesíteni kell? Hát számoljunk: Aquaman, Batman, Cyborg, Green Lantern, Flash, Superman, Wonder Woman. Ez már kitesz egy ligát.

A Batman v. Superman jövő márciusban jön. 

Címkék: pictures zack snyder dc superhero jason momoa aquaman batman vs superman

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr587190939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.02.26. 08:32:41

bitang jó ez a kép. a csókát isten is szuperhősnek teremtette.
süti beállítások módosítása