What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Kidobjuk az idegen szemetet

2015.02.26. 08:04 | Adam Van Helsing | 4 komment

Egy hete lett hivatalos, hogy Neill Blomkamp hamarosan új Alien mozit szállít nekünk, ma pedig újabb, igencsak érdekes részletek láttak napvilágot (többek közt az ign-en) a projecttel kapcsolatban.

alien_blomkamp_news.jpg

Az első hír eddig is sejthető volt, de most már tuti biztos: Sigourney Weaver visszatér, szóval újra láthatjuk Ripleyt, amint idegeneket aprít. A második már egy-két (három-négy) fokkal érdekesebb, sőt, egyenesen meglepő: Blomkamp és Weaver azt nyilatkozta, hogy nem fogják figyelembe venni se az Alien 3-at, se pedig a Resurrectiont, s filmjük az Aliens folytatása lesz - vagyis Fincher és Jeunet munkái mennek a szemétbe a kontinuitás szempontjából, méghozzá azért, hogy az aktuális duó méltó lezárást kanyarítson Ripley űrbéli kálváriájának.

Bár az Alien 3 szerintem egy katasztrófa (maga Fincher is megveti, ugyanakkor eléggé népes rajongótábora van), a Resurrectiont pedig mindenki utálja (kivéve engem), ez akkor is egy igen szokatlan és megkérdőjelezhető lépés - bár még mindig tisztább és egyenesebb annál, mint amit Singer tett tavaly a mutánsokkal. Kérdés, hogy az Alien 5-ben (ami ezek szerint akkor nem is Alien 5) fognak-e valami épkézláb választ adni arra a, hogy hova lett a két film (csak krió álom volt?), vagy egyszerűen csak nem vesznek róluk tudomást? Na meg persze az, hogy ennek alapján viszontlátjuk-e Hicks tizedest és Newtot?

Az új Alien film majd jön.

Címkék: news alien sigourney weaver neill blomkamp

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr827221051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.02.26. 08:34:54

és az avp-k se számítanak jól sejtem?

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.02.26. 09:53:54

@Adam Van Helsing: :D lehet én vagyok perverz, de az első jégpiramisos ötlete még tetszett is és a kivitelezése se volt rossz.
A második már nekem se jött be.

Adam Van Helsing · http://helsing.blog.hu 2015.02.26. 19:22:02

@doggfather: hát, én meg, ha a kettő közül választani kéne, a másodikra szavaznék.
Egy szar trash horrornak igencsak élvezetes XD
süti beállítások módosítása