What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Spidey Animated

2015.04.27. 15:27 | Adam Van Helsing | 1 komment

Bár februárban sikeresen megegyezett a Marvellel, a Sony mégse tud nyugton maradni Pókembert illetően.
spider_man_animated_movie_news.jpg

A stúdió legújabb terve egy egész estés animációs mozi a hálószövő főszereplésével. Az eddigi hírek szerint ez a film nem kötődne az MCU-hoz, hanem a Sony ezt az alternatív módot tartaná fenn a saját Spidey univerzuma számára. Már azt is tudni, hogy kik ülnek majd a rendezői székben: a Jump Street filmek és a Lego Movie készítői, vagyis momentán a filmvilág egyik legmenőbb párosa, Phil Lord és Chris Miller, akik az említett szériák továbbgörgetése mellett fognak az üggyel foglalkozni. Saját elmondásuk szerint elsősorban vígjátékban gondolkodnak - elsőre elrettentőnek tűnhet, de ez például a Guardians Of The Galaxy-nél végül működött, ha pedig sikerül tartani a Lego színvonalat is, akkor egy rossz szavam se lesz.

Az animációs Pókember film (2D? 3D? fene se tudja még) 2018 július 20-án repül be mozikba, egy évvel az MCU élőszereplős változata után.

Címkék: news spider man superhero lord miller

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr507402250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása