What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

És az új Pókember szerepét kapta:

2015.06.24. 14:58 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Tom Holland!

tom_holland_spider_man_copy.jpg

Ige, a Sony végre meghozta a döntést, ami alapján a 19 éves Tom Holland bújhat Peter Parker bőrébe, illetve Pókember ruhájába az MCU keretein belül. Ha láttad a brutáljó Impossible című filmet, akkor tudod, hogy az angol srác színészi képességeivel nincsen gond, ha pedig rákattintasz erre a linkre, akkor láthatod, hogy a lelkesedése (és mozgása) is rendben van. http://www.comingsoon.net/extras/news/453089-check-out-tom-holland-practicing-his-spider-man-moves

Bár részemről kicsit jobban örültem volna Asa Butterfieldnek, de Holland is jó megoldásnak tűnik. Először jövő májusban, a Captain America: Civil Warban láthatjuk falmászóként, de addig leellenőrizhetjük őt az In The Heart of The Sea című műben is decemberben. 

Emellett Spidey végre rendezőt is kapott a 2017-es új kalandjához, méghozzá Joh Watts személyében, aki idén villantott a Sundance-en az állítólag eléggé jó Cop Carral. 

A Marvel Univerzum első Spider-Man mozija 2017 nyarán kerül a mozikba.

Címkék: news marvel spider man superhero tom holland

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr357569720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása