What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

MoziPack XIII

2015.08.30. 16:11 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Nem maradt valami nagy mozis kínálat a nyári szezon végére, gyorsan essünk is túl rajtuk.

 

Sinister 2 (2015)

sinister210.jpg

Az Ethan Hawke nélküli Sinister 2-ben az ő első részben megismert rendőr haverja/segédje kalandjainak lehetünk tanúi, mert hát a gyereklélekkel táplálkozó Mr. Boogie utáni nyomozást nem lehet abbahagyni.... Annyira, de annyira örültem, hogy semmit se tudtam eme film sztorijáról (annak ellenére, hogy elődjét kifejezetten kedveltem), mert különben ez a papíron nagyon izzadságszagú sztori biztosan negatív hozzáállást váltott volna ki belőlem. Ám így "élőben" fedezhettem fel a szitut, s én lepődtem meg a legjobban, hogy mennyire élvezem ezt az erőltetettnek ható spin-off szerűséget. Bár véleményemmel egyedül vagyok, állítom, hogy a Sinister 2 egy fasza kis film lett: elődjét csak elvétve másolja (bár akkor gyengén), inkább továbbszövi azt, és ugyan közel sem olyan félelmetes, viszont sokkal érdekesebb. Igen, a parafaktor erősen háttérbe szorul, a családi videók se az igaziak már, ám a karakterek önmagukhoz képest nagyon is jók, a történet nem félvállról vett, és végül egy jófajta misztikus dráma kerekedik ki az egészből. Abszolút pozitív csalódás. 7/10.

trailer: https://www.youtube.com/watch?v=fChx_YZUAR0

 

BeSZERvezve - American Ultra (2015)

american_ultra_movie.jpg

Jesse Eisenberg, a kisvárosi senki egy nap szembesül azzal, hogy ő biza alvóügynök, a Bourne-fajtából, s mikor beindítják, elszabadul a pokol - még szerencse, hogy hóna alá tudja kapni szerelmét, Kirsten Stewartot, na meg egy marék füvet, mert így talán megéli a holnapot. Remek akcióvígjátékot ígér hát az American Ultra, a baj csak az, hogy ígéretét nem tartja be. Illetve igen, csak szétszedi azt: felvezetésében egy nagyon jó kis vígjáték, a hátralevő időben meg tökös akció - de miután mindig hiányzik a zsánermix másik fele, ráadásul kellemetlenül feltűnően, az egész kisiklik. Hogy magyarul fogalmazzak: vígjátékhoz nem elég vicces, akcióhoz meg nem elég komoly (ill. feszült). És sajna be kell látni, hogy még unalmas is. Ami miatt mégse katasztrófa, az az ismételten kifogástalanul működő főszereplő párosa: az Eisenberg-Stewart duó már az Adventurelandben is imádnivaló volt, s úgy látszik, ez nem a véletlen műve. Kettőjük közt minden működik, aminek csak kell, a humortól a románcig (ja, igen, ez valamennyire szerelmesfilm is), s képesek arra, hogy ha nem is ultra szinten, de biztosítsák a szórakozást. Kár, hogy semmi nem áll mögöttük. 5/10.

trailer: https://www.youtube.com/watch?v=sSgzIJbKNz8

Címkék: kritika horror comedy action 7/10 5/10 topher grace kristen stewart jesse eisenberg sinister mozipack american ultra

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr947745814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása