What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Box Office: Leszállott a poszáta

2015.11.23. 07:45 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

A Hunger Games-széria utolsó fejezete, a Mockingjay part 2 a hétvégén útjára indult a mozikban, s a sorozat leggyengébb nyitányát produkálta.

hunger3211.jpg

Hiába pakolta tele a Lionsgate akcióval a marketing minden lehetséges szegmensét, nem tudta visszahódítani azokat, akik a tavalyi, Mockingjay part 1 óta (mely szintén anyagi visszalépés volt) elpártoltak Katniss Everdeen kalandjaitól. Az igencsak epikusra beállított befejező rész 102 millióval zárta első hétvégéjét Amerikában, ami önmagában szuper eredmény (idén rajta kívül csak négyen tudtak 100 felett kezdeni), probléma csak akkor van, ha ezt összevetjük az eddigi Hunger Games nyitányokkal: nevezetesen a 152, 158 és 121 milliókkal. Így sajnos igen valószínű, hogy most a 300 plusszos végösszeg se lesz meg (pedig eddig volt a 408, 424 és 337), bár a Viadalok ritka jól szokták állni a strapát, és képesek hosszútávú gyűjtögetésre, szóval azért még nem lefutott a meccs.

Az mindenesetre kijelenthető, hogy Panem újkori történelme kissé lecsengett, már ami a népszerűséget illeti, s az anyagi indíttatású finálé-felezés inkább ártott, mint használt a bulinak - már ami a becsületet illeti.

 

Címkék: box office francis lawrence the hunger games

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr418101230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása