What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Film: Az Oroszlánkirály - The Lion King (1994)

2009.04.28. 13:45 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Miért van az, hogy minél öregebb vagyok, annál jobban szeretem az Oroszlánkirályt? Mert hát ez egy hatalmas jó film. Aranyos, megindító, nagyszabású, látványos, vicces... szóval minden megvan, ami kell. Viszont kiskölyökként nem szerettem annyira. Ki érti ezt?

"Ledisznóztatok???!!!"

Lefogadom, hogy a sztorit mindenki ismeri. Hát akkor miről is írjak én? Ez a baj a jó filmekkel, hogy nehéz róluk írni. Mert most mit írjak arról, hogy a Lion King egyszerűen megfog és magával ránt, és fel se tűnik, hogy egy rajzolt oroszlán udvarlásán hatódsz meg a végletekig. Ezt tudta régen elérni a Disney - ma már csak a Pixar képes erre. És milyen GYÖNYÖRŰEN néz ki ez a film!!! Az összes rajz, az árnyék, az élesség...hihetetlen. És milyen már, hogy Zordon bá tök olyan, mint Jeremy Irons (mert ugye ő az eredeti szinkronhangja). És Hans Zimmer zenéje (ami nem összetévesztendő a dalokkal) mennyire szép, na, ő megérdemelte ezért az Oscart, meg a jó öreg Elton is azért a klasszikussá vált love song-ért. Meg hát mindenki, aki részt vett ebben a filmben érdemel egy hatalmas tapsot, mert ilyet azért nem mindig látni.

Azt hiszem, nem kérdés, hogy nekem bejött a film. Classic. 10/10

https://www.youtube.com/watch?v=GGl_JgKLt8k&feature=related

Címkék: kritika comedy animation drama 10/10 lion king

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr921091389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása