What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Film: Párterápia - Date Night (2010)

2010.04.09. 10:55 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Íme a példa arra, amikor az átlagnál jobb komikus átlagossá emeli az átlagon aluli filmet.

Steve Carell és Tina Fey (ki?) éldegélik az uncsi házaspárok kertvárosi életét, munkával, gyerekkel meg ilyenekkel. Viszont mikor jön a hír, hogy egy hozzájuk hasonló uncsi házaspár válni készül, mindketten bepánikolnka (mert válni nem akarnak), és kapcsolatukat feldobandó elmennek egy menő helyre vacsorázni (húha...). A hely annyira menő, hogy csak álnéven jutnak be, és ezzel elorozzák valakinek a foglalt asztalát, ami nem lenne baj, csak azt a valakit néhány keményfiú ki akarja nyírni. A félreértéses összekeverésből egyetlen dolog következhet: futááááás!!!!!!

"A lelkemet gyilkolod baby"

És ennyi is. Olyan gyenge a sztori és olyan szarok a poénok, hogy jaj. Ez a csaj meg kifejezetten semmilyen. Mondjuk az már eleve gyanús volt, hogy az "Éjszaka a múzeumban rendezőjétől". Ezt az egész hóbelevancot csak a jó öreg Steve menti meg úgy-ahogy, de hát megértem, hogy ezzel ő se nagyon tud mit kezdeni. Sőt, az egyetlen igazán poénos rész az, amikor James Franco feltűnik a színen arra az öt percre. Najó, ez így erős, mert el lehet röhögcsélni ezen a filmen, mondjuk ha az ember már tök fáradt és úgy nézi. De alapjába véve nagyon nem stimmel az egésszel valami. Pedig az alapötlet jó, de nagyon semmilyen a megvalósítás. Na, ennyit erről. 5/10.

trailer:https://www.youtube.com/watch?v=uSV4Y2l7JQg

és ha valaki mégis úgy érzi, hogy megnézné, ajánlom, hogy keressen valahol egy angol nyelvű változatot.

Címkék: kritika comedy 5/10 tina fey steve carell date night

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr251906787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása