What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Film: RED (2010)

2010.12.13. 00:23 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Retired Extremely Dangerous.

Frank Moses (Burce Willis) éldegéli unalmas kertvárosi mindennapjait. Egyetlen kapcsolata egy telefonos kisasszonyhoz fűzi, a nyugdíjközpontból. Aztán egyik nap kommandósok porig rombolják Frank házát, ő meg a támadóit. Frank ugyanis nyugalmazott CIA ügynök, akire ismeretlen okoknál fogva elkezdtek vadászni. Hősünk ezt nem hagyhatja annyiban: hóna alá kapja ismeretlen szívszerelmét, előkapja a stukkereket, összerázza a régi bandát (melynek tagjai Morgan Freeman, Helen Mirren és John Malkovich), és a végére jár az ügynek.

"Előveszem a malacomat!"

Erről most csak röviden. A RED-nek valami hihetetlen jó alapanyaga és stílusirányzata van, de az a baj, hogy nem használja ki. Idióta poénok és elszállt akciók/lövöldözések? Ez a film maga lehetne a kánaán, de nem lesz az. Ugyanis az egyensúlya teljesen el van szúrva, és a hangsúly (sajnos) a poénokon van, amik a film előrehaladtával egyre inkább gyengülnek. Hiába Malkovich malaca vagy Freeman tábornok ruhája (mindkettőn betegre röhögi magát az ember), ha nincs meg a másik oldal, akkor megette a fene az egészet. Azt a ziccert kihagyni, hogy Bruce Willis mindenkit szitává szagasson különböző kaliberekkel, szinte már bűnnek számít. Hihetetlenül sok potenciál volt ebben a filmben, de sajnos, nem sikerült élni velük.

A RED ettől még persze nem nézhetetlen, sőt, de néha unalomba fulladó és langyos az egész. Minden jó ötletét ellövi a játékidő első felében, aztán már csak szundizhatunk. Nagyon-nagyon kár érte. 5/10.

trailer (ebben minden jó benne van): https://www.youtube.com/watch?v=n7tvQZ1RJ2Y

Címkék: kritika red comedy bruce willis action helen mirren morgan freeman john malkovich 5/10 mary louise parker

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr162510964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása