What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Film: Féktelen harag - Drive Angry (2011)

2011.03.01. 00:26 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Hát ez most nagyon nem sikerült.

Milton (Nicolas Cage) megszökik a pokolból, hogy megbosszulja lánya halálát, és megölje annak gyilkosát. Mindezt menő verdákkal és stukkerekkel viszi végbe. Mellé társul egy szöszi bombázó is, valamint a Sátán a nyomába küldi a könyvelőt (William Fichtner), hogy állítsa meg a szökevényt. Persze ez nem fog könnyen menni.

"-Mondj egy okot, hogy ne lőjem szét a fejed!

- Vezetek"

A Drive Angry-n számon kérni a saját idióta történetét nem érdemes, hiszen a trailer óta tudható, hogy ez a film felvállaltan színtiszta trash. Sőt, úgy hirdeti magát, hogy rá is játszik az egészre, így lesz néhol parodisztikus, de összességében egy nagyon cool, mocskos kis bűnös élvezet. Ez volt a terv, amit a készítők igyekeztek is betartani. De nem sikerült. Nem arról van szó, hogy a Drive Angry megpróbálná a saját hülyeségét komolyan venni, és ezzel vágja haza az egész bulit. Nem, ez a film csak egyszerűen lapos. Nagyon kevés az igazán menő jelenet, idézhető egysorosok csak elvétve vannak, poénok szintúgy. És a legfájóbb, hogy pont ez a film, ami az ígéret szerint verdákkal, robbanásokkal és golyózáporral operál, néha hihetetlenül unalmas. Visszavonom. Nemcsak néha, szinte végig. A semmilyenség szépen lassan rátelepszik az egészre, és akkor már nem menti meg semmi. Néha felvillan egy-egy jó momentum, ami megmutatja, hogy milyennek kellene lennie az egésznek, de ennyi.

A "király trash" nevű műfaj királya marad a Planet Terror, pedig megvolt itt a trónfosztás lehetősége. De ez sajnos tényleg csak trash. 4/10.

trailer: https://www.youtube.com/watch?v=O2-hiHUh4UQ

Címkék: kritika nicolas cage trash action 4/10 william fichtner amber heard drive angry

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr722695134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása