What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Film: Ismeretlen férfi - Unknown (2011)

2011.04.18. 09:29 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Már megint Liam Neeson viszi a meccset.

Martin Harris (Liam Neeson) felébred egy berlini kórházban. Azt mondják, autóbalesetet szenvedett. Rögtön el is indul megkeresni a feleségét, ám az nem ismeri fel. Sőt, mint kiderül, neki már van férje, aki szintén Martin Harris. Az igazi Martin így mindenféle azonosító kártya híján számkivetett lesz, akit senki se ismer. Ám ő tudja, hogy neki van igaza, és keményen a dolgok végére jár.

"There is no Martin Harris"

Nem hiába mondják az Unknown-t Taken 2-nek, hiszen bár eléggé más a kettő, egy dolog közös bennük: mindkettőt Liam Neeson viszi el a hátán, aki szétszed egy egész várost azért, hogy tervét végigvigye - így a két film nem kerülheti el az összehasonlítást. Persze arra senki ne számítson, hogy Liam berlini kalandja lesz olyan jó, mint két éve a párizsi, hiszen az überelhetetlen, de azért az Unknown-nak se kell szégyenkeznie. Kevesebb akció, több történet - és pont ez a fordítás az, ami nem tesz jót a filmnek. Míg a Taken nagyszerűsége teljes egyszerűségében rejlett, addig az Unknown megpróbál csavaros sztorit felvonultatni némi csavarral, és ez lesz a veszte. A kínosság határáig van túlspilázva, de szerencsére azért annyira nem vészes. Hiszen amíg Liam Neeson bünteti a népet, addig nagy baj nem lehet.

Sokkal több rejlett az Unkown-ban, mint ami végül lett belőle, és ez szomorú. Persze egyáltalán nem rossz, sőt, eléggé szórakoztató is, de kár a lehetőségért. Azt meg talán mondani se kell, hogy Neeson nélkül még ennyi se lenne. 6,5/10.

trailer: https://www.youtube.com/watch?v=uakoUpfoWfA

És Diane Kruger végre igazán jó csaj volt.

Címkék: kritika thriller action liam neeson 6.5/10 unknown

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr782835534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása