What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Film: Az igazság nyomában - The Cold Light Of Day (2012)

2012.04.16. 11:06 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Bármennyire szar is, azért ez mégiscsak filmtörténeti mérföldkő.

Henry Cavill Madridba utazik, hogy egy hetet a családjával töltsön, ám egy kellemetlen titok gyorsan napvilágot lát közben: Bruce Willis, az apuka valójában CIA-s, és rá vadászó rosszfiúk itt vannak a sarkon. Hősünk nem tehet mást, mint nekiáll pisztollyal szaladgálni.

"Did you set me up?"

A Cold Light Of Day egy becsületes film, hiszen hajszálra pontosan azt adja, amit a marketingjén át előzetesen sugallt: egy színtelen-szagtalan rohangálást, közép-béna akciókkal és feleslegesen (illetve rossz helyeken) túlbonyolított háttérsztorival, ami még pont bele fog férni az ember tűréshatárába. Mabrouk El Mechri (?) rendező ezt tökéletesen szállítja, sőt, állítom, hogy ennél még többet is ad, hiszen bizonyos pontokon ügyesen kerüli a sablonokat, valamint a fényképezésbe is igyekszik némi egyediséget vinni. Viszont ezeknél, illetve a már említett becsületességnél több dicséretre való elem nem fordul elő filmünkben. A története egyszerű, mint az egyszeregy, párbeszédei éppenhogy átmennek a rostán (kivétel ezalól Bruce és Sigourney cseveje, aminél rosszabbat nem tudom, mikor láttam utoljára), akciói bár néhol egész ötletesek, de ettől még totál érdektelenek - és még lehetne sorolni az ehhez hasonló filmek minden baját. De ez igazából nem is baj, mert mint mondtam, többet nem is ígér - aki efféle szórakozásra vágyik, annak tökéletes lesz. Ráadásul Henry "jövőre ő lesz a Superman" Cavill-t is jobban meg lehet ismerni. 4/10.

És hogy mitől filmtörténelem? Nos, ez az a film, amit Bruce Willis már rögtön az elején nem él túl  - és még csak fel se támad.

trailer: https://www.youtube.com/watch?v=LOHl9d08e3c

Címkék: kritika bruce willis action 4/10 sigourney weaver the cold light of day henry cavill

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr64452976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása