What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Bay a Transformers 4-ről

2012.06.23. 10:46 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Pár hónapja már kiderült, hogy lesz TF4, ráadásul ismét Michael Bay ül majd a rendezői székbe. Most ismét jött egy kis hír a project háza tájáról.

tf3_optimus_banner.JPG

Legutóbb az volt a hivatalos infó, hogy valószínűleg reboot lesz a dologból, de ezen most javítottak. Bay szerint nem egy tényleges újrára kell gondolni, mint az új Pókember. Nem nullázzák le az eddig látottakat, az új film a már meglévők után játszódik - csak új irányba viszik majd az egészet, és cserélik az egész szereplőgárdát is (hogy itt most kizárólag az emberekre, vagy a robotokra is utal, az nem derül ki). Hozzátette, hogy szeretné kicsit elvinni a sztorit a Földről, de nem nagyon, nem akar sci-fit faragni a dologból.

“It’s not a reboot. That’s maybe the wrong word. I don’t want to say 'reboot' because then people will think we’re doing a 'Spider-Man' and starting from the beginning. We’re not. We’re taking the story that you’ve seen — the story we’ve told in three movies already — and we’re taking it in a new direction. But we’re leaving those three as the history. It all still counts... We’re moving on to something different. [...] I want to go a little off (the planet) but I don’t want to go too sci-fi. I still want to keep it grounded."

Ezen kívül az is kiderült, hogy Steve Jablonsky visszatér a zeneszerzői posztra. A Linkin Parkról egyelőre nincs hír.

A Transformers 4 2014 június 29-én kerül a mozikba.

Címkék: news transformers michael bay transformers age of extinction

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr344605168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása