What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Film: Édesnégyes - Your Sister's Sister (2011)

2012.09.25. 11:00 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Nagyon jó kis film. Kábé ennyi.

your_sisters_sister_movie.JPG

Jack (Mark Duplass) éppen nagyon maga alatt van, így jó barátja, Iris (Emily Blunt), felajánlja neki, hogy töltsön el egy kis időt a családja erdei nyaralójában. Jack megfogadja a tanácsot, ám a ház már foglalt, hisz Iris nővére (Rosemarie Dewitt) is ott tartózkodik, majd később ő maga is leutazik. Így töltenek el hárman pár napot, miközben az érzelmi szálak egyre bonyolódnak.

"How, what, why... how did, what are you doing here?"

Nincs mit szépíteni, a Your Sister's Sister az év egyik legjobb vígjátéka. Pedig a Lynn Shelton által körmölt és rendezett filmben a világon semmi extra nincs, csak három jól kitalált karakter beszélget egy házban. Igazság szerint még azt is el tudom képzelni, hogy ez színházban jobban működne, és végig van is egy ilyen feelingje - valamint nem elhanyagolható tény, hogy szinte végig improvizációt látunk a színészektől. Na de térjünk vissza a filmhez, mely egyszerűségétől nagyszerű, és aminek teljesen hétköznapi problémáit és beszédtémáit az alkotók képesek érdekfeszítővé varázsolni. Aranyos, kedves, vagy egy elhasznált kifejezést alkalmazva, emberi film ez, ami akár bármelyikőnkről is szólhatna. Nem mellékesen pedig annyira vicces, és annyira jó poénokat süt el benne a főszereplő-trió, hogy az ember leesik a székről. Filmünk egyetlen hibája, hogy pont a végső, érzelgős felvonásra ereszt le, de nagyon, így sajna le is csúszik a nyolc pontról, de hát annyi baj legyen. Ettől függetlenül mindenkinek csak ajánlani tudom. 7,5/10. Emily Blunt meg még mindig Emily Blunt.

trailer: https://www.youtube.com/watch?v=JlbKcGn9M1M

Címkék: kritika comedy drama emily blunt 7.5/10 mark duplass rosemarie dewitt your sisters sister

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr594797047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása