What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Film: Hercules (2014)

2014.07.31. 13:08 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Fel lehet borítani a sakktáblát, de azt utána össze is kell ám szendi.

hercules_movie.jpg

Hercules (Dwayne Johnson), a zsoldos legújabb feladata keretein belül éppen egy királyságot ment meg, miközben próbálja őrizni a róla kialakult imázst.

"Are you only the legend, or are you truth behind the legend?"

Jótékony spoilerek következnek, hiszen azt hiszem jogod van tudni, hogy a Hercules egyáltalán nem azt adja, amit ígér. Példának okáért a kampányban felvonultatott három moneyshot (hidra, disznó, oroszlán) rögtön az első percekben le is zajlik, méghozzá pont olyan hosszan, mint a trailerekben. Teszem hozzá, ez a koncepció része, Brett Ratner ugyanis azt a kérdést feszegeti filmjében, hogy végülis ki volt Héráklész, az ember a legendák mögött, ha feltételezzük, hogy csodák már akkor se léteztek? Az ötlet jó, a mitológiai hős de-, aztán pedig más módon "vissza-heroizálása" rengeteg lehetőséget hordoz magában. A baj az, hogy Ratner ugyan kiirtotta a fantasy-t művéből, de nem tett a helyére semmit. Dwayne Johnson szandálos izmozása így nem több egy ókori háborús filmnél, aminek se íze, se bűze, ráadásul iszonyatosan unalmas is, hiába van valami haddelhadd minden sarkon - se a sablonos ármányok, se az ezredjére látott harcok, se a nulla karakterek nem tartogatnak semmi jót. Nagy csatát vívhatunk hát az álommanóval a bő kilencven perc alatt - a dolgot csak maga az alapötlet, illetve az arra való, menetrend szerinti visszakacsintások mentik meg a totális csődtől. 3/10.

trailer: https://www.youtube.com/watch?v=5w0KAHhKECg

Címkék: kritika hercules action brett ratner john hurt 3/10 dwayne johnson ian mcshane

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr816562011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása