What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Film: 22 Jump Street (2014)

2014.08.31. 08:39 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Legalább a poénok jobbak lettek.

22_jump_street_movie.jpg

Schmidt (Jonah Hill) és Jenko (Channing Tatum), a két beépített zsaru szintet lép: a gimi után a fősuliba épülnek be, ahol ismét anyagot és dílert kell vadászniuk. Az új környezet azonban alaposan próbára teszi barátságukat is.

"Nem szarhatunk akármikor"

Bő két éve meglepően sok pénzt hajtott fel egy ősi tévésorozat mozis adaptációja, a 21 Jump Street. A Hill-Tatum páros gimis beépülése amellett, hogy iszonyat vicces volt, egészséges öniróniával kezelte mind alapját, mind pedig a buddy-movie zsánerét, s ettől lett kifogástalan szórakozás mellett működő film is. A folytatás sajnos már nem ilyen szerencsés: a Phil Lord - Chris Miller rendezőpáros (akik időközben levezényelték a zseniális Lego Movie-t) ezúttal csak marhulással tud szolgálni. De az legalább ezerrel pörög, filmünk jelenetei szabályosan versenyeznek abban, hogy melyikük az őrültebb/elvetemültebb/betegebb, és ezen bazi jókat is lehet röhögni - a poliptól, a börtöntől, a stáblistától meg még jó pár szekvenciától könnyen a szék alatt találhatod magad. A baj az, hogy mindez nulla keretek között történik: lapos bűnügyet, érdektelen bromance problémákat, és az ígéretes egyetemi környezete totális mellőzését kapjuk díszlet gyanánt. A marhulás így rövid távon üres, sőt, álmosító lesz, ezen pedig az se segít, hogy Hill és Tatum között továbbra sincs kémia. 5/10.

trailer, amit egyébként nem ajánlok, mert ellövi a fél filmet: https://www.youtube.com/watch?v=64YhYAvt9nQ

Címkék: kritika comedy action 5/10 channing tatum jonah hill 21 jump street lord miller

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr236651781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása