What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Film: Amnézia - Before I Go To Sleep (2014)

2014.11.04. 13:27 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Felejtős.

before_i_go_to_sleep_tr.jpg

Christine (Nicole Kidman) minden nap totál amnéziásan ébred. Szerető férje (Colin Firth) gondoskodik róla már tizennégy éve - ám most eljött az idő, hogy súlyos kérdések kerüljenek elő a múltból.

"Miért nincs munkám?"

Nem gond, ha egy film nem éppen eredeti - hiszen számtalan olyan alkotás van, aminek az elemeit már kismilliószor elsütötték, mégis sikerül belőle valami újat, vagy ha mást nem, hát valami tisztességeset kihozni. Az viszont igen nagy gond, ha egy műben csakis kizárólag ultra-klisés fordulatok, égbekiáltó logikai bukfencek, ciki párbeszédek és a nyálasság fogalmát kilométerekkel felülmúló emocionális pontok vannak, és ezek gőzerővel pörögnek, de annyira, hogy végül már egy centi hiányzik a 'műfajparódia' címkéhez. Nos, a Before I Go To Sleep ilyen film: zéró értelemmel, nulla újdonsággal, és nem létező feszkóval felvértezett thriller(ecske) szerencsétlenség, aminek csak a korrekten teljesítő főszereplő trió (de hát ez tőlük alap) nyújt némi mentőövet. További érdeme, hogy legalább rövid, és végülis nagyon jól lehet rajta szórakozni - csak nem úgy, ahogy azt az alkotók tervezték. 4/10.

trailer: https://www.youtube.com/watch?v=tQdnOYpyBCo

Címkék: kritika thriller nicole kidman colin firth 4/10 mark strong before i go to sleep

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr836863467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása