What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Retribution

2009.01.11. 11:59 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Hirtelen eszembe jutott, hogy mennyire várom már a Watchmen filmet, és erről még egy szót sem szóltam. Alan Moore és Dave Gibbons fantasztikus képregényének filmváltozata csak márciusban kerül a mozikba (ha kerül egyáltalán, de a jogdíjas cirkuszba most nem megyek bele), de már most hatalmas "hisztéria" van körülötte. Mikor először hallottam a filmről és láttam a trailer-ét, már akkor nagyon megfogott, pedig akkor még nem is olvastam a képregényt. Hála az égnek azóta elkezdték magyarul is megjelentetni a művet, és bár még nem értem a végére (ugyanis még nem adták ki a végét), azt kell mondjam, teljesen megértem ezt a "hisztériát", ilyen jó graphic novel-el még nem találkoztam (pedig már olvastam párat).

 

Szóval most teszek ide egy kis Watchmen csomagot, kizárólag a filmből, remélem tetszeni fog. (Ja, a képen az ott Rorschach, az egyik főszereplő, mellesleg pszichopata állat...persze, hogy ő a kedvencem :-)

Trailers

https://www.youtube.com/watch?v=GXHL9qXdoVw

https://www.youtube.com/watch?v=2VLA0tg5yI0

Official site http://watchmenmovie.warnerbros.com/

Címkék: countdown watchmen zack snyder

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr6870596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása