What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Official site: X-Men Origins: Wolverine

2009.03.30. 18:20 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Hűha... Hát kezdjük azzal, hogy szerintem a Wolverine marketing kampánya teljesen el van tolva (kivétel a trailerek, azok jók). Én egy Iron Man-hez hasonló "agresszivitást" vártam, de nem. Béna/ocsmány poszterek, nevetséges weblap (bővebben mindjárt), és ha a Google-ba beírom, hogy X-Men Origins: Wolverine, akkor a hivatalos oldal, csak valahol a lap alján jelenik meg (ezt azért mondom, mert ez is a "marketing osztály" feladata lenne. Beírok annyit, hogy Wolverine,és rögtön az official site van elől - ez lenne a normális).

Najó, beszéljünk a weblapról. Ahogy rámegyünk, elindul a Sunshine (?) zenéje (Underworld: What do you see?), és Logan a karmai mögül néz ránk csúnyán - magyarán a poszter trónól a főlapon. Ez nem is baj. Alul ott a visszaszámláló óra, megnézhetjük, hogy ha Amerikában élnénk, akkor hova mehetnénk megnézni a filmet, illetve rákattanhatunk egy játékra is. Ugyanitt a főlapon ha nem várjuk meg, hogy a trailer elinduljon, akkor választhatunk olyat, hogy Enter the site (senki se gondolota volna, mi? :) Na, a bajok innen jönnek. Megint Sunsine (?) zene, igaz, csak egyetlen hangja, de az a végtelenségig ismétlődik. Logan bécsi előttünk pózol - de úgy, hogy az önmaga paródiája. Legalábbis addig, amíg a lap önmagától át nem nyergel Sabertooth-ra, na az tényleg idiótán néz ki. Amúgy minden fő karakternek van ilyen hogyishívjákja, az már nem tiszta, hogy ezek miért váltják egymást automatikusan. A további dizájn egy az egyben a Last Stand site-jának a másolata, ez főleg a Navigation-nél látszik. Viszont jó pont, hogy az egész viszonlag gyorsan működik, nem akad, vagy ilyesmi.

Ugyanezek az oldalhátterek találhatóak a Downloads - Desktops menüben, ami azért egy kicsit kiábrándító. A Gallery képei meg... szerintem igazából azokat szánták háttérképeknek, csak megint elrontottak valamit. Nagyon "beállított" képek, mondjuk jól néznek ki, de valami akkor se stimmel (persze a háttérben megint a Sunshine zenéje). A főmenühöz visszavezető animáció elsőre ötletes meg jól néz ki, csak mivel "hosszú", harmadjára már nagyon unja az ember.

Synopsis. Végre nem Sunshine zene - most a trailer másik zenéje megy orrvérzésig. Magát az ismertetőt lerendezik hét és fél sorban (ami egyetlen mondat) + Jackman megint csúnyán néz. A Videos-ra egyetlen rossz szó sincs, az teljesen oké, a trailerek jó mindőségűek, gyorsan betöltődnek... ez rendben van. Van még egy Mobile rész, itt mobilra (ki hinné) lehet a már ismert háttereket, illetve néhány hangot beszerválni.

Ettől persze a film még lehet jó, mert a már említett Iron Man-nek ennél egy sokkal rosszabb, kezelhetetlen honlapja volt, és mégis marha jó lett a film. Csak ugye Tony Stark kalandjait valahogy sokkal jobban hypeolták annak idején, nem tudom, hogy mi lesz így Logan úrral... de hát van még egy hónap bemutatóig, addig csak összekapják magukat a Fox-os fiúk.

x-menorigins.com

Címkék: site wolverine x men

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr711035695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása